maandag 31 maart 2014

North Vegas-het oude gedeelte

Het oude gedeelte van Vegas stond vandaag op ons lijstje om te bekijken. 
Met de Deuce en SDX bus als vervoer komen we een heel eind. Verder nog wat kilometers te voet afgelegd. Prima combinatie. 
Onze eerste stop was Pawn Shop (bekend van tv). Toen we aan kwamen lopen zagen we de wachtrij al staan. Komt iedereen hier om te verkopen, te verpanden of te kopen? Of komt iedereen om een glimp op te vangen van de 'hoofdrolspelers' van de serie zoals wij? Helaas geen old men of chumlee te bekennen. Wel was het leuk om de shop van binnen te zien ipv alleen op tv. Maar wat is het in werkelijkheid kleiner dan op tv zeg!

De Deuce brengt ons vervolgens naar het Outlet Center van noord Vegas. Iedereen is hier flink aan het shoppen. Wij kijken vooral rond zonder echt te shoppen:)
De laatste stop is bij Freemont Street. Hier is Las Vegas ooit begonnen. Wat een verschil met de Strip zeg! Een hele andere opzet en uitstraling, maar beiden mooi op hun eigen manier.
Na op de Strip nog wat rondgewandeld te hebben, gaan we terug naar het hotel om op te frissen voor het eten. 
We besluiten vervolgens dat we geen zin meer hebben om de deur uit te gaan. Hoe handig is het dan om 'indoor dining' te kunnen bestellen. Erg goed en snel bezorgd. We genieten van een laat diner voor 2 relaxed op de hotelkamer.

Nu is het dan echt zover: de laatste nacht voor het huwelijk is aangebroken. Nog geen zenuwen te bekennen. Wel vragen we ons af hoe het morgen gaat verlopen. M.n. met de foto's nu we gehoord hebben dat het morgen flink gaat waaien. We laten het maar over ons heen komen en gaan gewoon lekker genieten.

2 opmerkingen:

  1. spannend...spannend....
    Jullie dag is net begonnen. Wij bijna klaar met werken haha
    Niek je mooie jurk aan en haar en make up... en Ralph strak in pak.
    Heel veel plezier vanmiddag, geniet ervan samen man en vrouw, wij kijken mee, dadelijk ff de link proberen.....

    Dikke kus Marike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. H
    Jeetje de laatste uurtjes voor jullie wedding, voor de achterblijvers al net zo spannend. Heel veel plezier als het grote moment er is. xxxxt. Irene

    BeantwoordenVerwijderen