maandag 31 maart 2014

Vegas tour

Vanochtend waren we voor de wekker al wakker: 6.45uur. Heel veel nachtrust hebben we niet gehad. Ondanks dat we enorm moe waren, werden we om de paar uur wakker. Misschien was het de onwennigheid, de muziek van de clubs, de jetlag of een combinatie van dit alles. Ook wel weer een voordeel om zo vroeg wakker te zijn. Des te meer tijd hebben we te besteden. 
In het hotel genoten van de brunch die ze serveren in het weekend. Onze ogen uitkijkend wat en hoeveel ze aanbieden maar ook hoeveel er gegeten wordt (door anderen;)).

Vervolgens zijn we het centrum gaan verkennen. Gedeeltelijk te voet, de rest via de Big Bus (hop on hop off).
We waren net 2 paparazzi's met onze fototoestellen en filmcamera.

We hebben een veelvoud aan hotels gezien. De ene nog groter en luxer dan de ander. Daarnaast nog andere bezienswaardigheden die je als toerist gezien moet hebben: het bekende 'welcome to fabulous las vegas' bord (waar overigens een flinke rij stond om een foto te maken) en de enorme M&M's store.  

Hierna hebben we een late lunch gehad in Social House. We vonden het wel een goed idee om dit te combineren met een verfrissende Raspberry Mojito:)

Na de lunch was het een perfect moment om even te relaxen in het hotel. Hebben we stiekem nog 2uurtjes slaap mee kunnen pikken.

De avond hebben we afgesloten met de show Zarkana van cirque du soleil. 
Een hele mooie show waar we helaas allebei soms knikkebollend hebben gezeten van vermoeidheid.


2 opmerkingen:

  1. Gevonden.....
    Ziet er allemaal super uit!
    Veel plezier!
    Marike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke belevenis voor jullie, en voor ons het mee te beleven xxx

    BeantwoordenVerwijderen