dinsdag 8 april 2014

Fresno

Vandaag hebben de langste rit van onze roadtrip gehad. Ruim 6 uur hebben we in de auto gezeten van Death Valley naar Fresno. Vanuit hier vertrekken we morgen naar Sequoia National Park.

Het eerste stuk van de rit hebben we gave uitzichten gehad. Heeft Ralph z'n hart op kunnen halen met het rijden heuvel op en af. Flinke stijle stukken bereden waar vrachtwagens bijna stilstonden. Waar we wielrenners/fietsers hebben zien bikkelen. Respect voor ze hoor, vooral ook met deze warmte.




De laatste ruim 2uur waren 'gewoon' over de snelweg. Zonder mooie uitzichten en lange kilometers alleen maar rechtdoor. We waren blij dat dit er eindelijk op zat en we bij het hotel waren aangekomen.
Heerlijk dat de airco in de kamer al aanstond.

De rest van de middag hebben we gerelaxed en 's avonds hebben we een hapje gegeten bij Yosemite Ranch. Echt een aanrader! Erg vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Keuze uit veel lekkere dingen op de menukaart. Ralph koos voor een steak 'Chicago style' en ik ging voor de King crab. 
We hebben nu al meerdere malen meegemaakt dat een 'doggiebag' werd aangeboden als we niet alles op kregen. Zo ook nu bij de steak van Ralph. Echt Amerikaans voor ons gevoel. 

De avond sluiten we op tijd af, morgenvroeg gaat om 6uur de wekker weer zodat we vroeg in Sequoia National Park zijn.

1 opmerking:

  1. Heee roadrunners, zo wat een lange zit naar jullie vlgd bestemming, maar weer de moeite waard, wat een uitzichten, mooi hoor.Ja zal best dat Ralph zich heeft vermaakt met het rijden "heuvel op, heuvel af", een hele belevenis niet?
    Hotel ziet er goed uit, Goede keus uit menu kaart! Leuk "doggiebag"wie wat bewaard heeft wat".
    Fijn verblijf daar en voor de vlgd bestemming een goede en prettige reis met veel bezienswaardiheden!
    veel liefs xxxxx ons

    BeantwoordenVerwijderen