woensdag 2 april 2014

Hooverdam & Williams

We hebben Las Vegas verlaten en zijn begonnen aan onze rondreis. Vanuit het hotel hebben we de taxi gepakt naar het vliegveld om de huurauto op te halen. Jammer om goodbye tegen Las Vegas te zeggen maar ook erg veel zin om verder te kijken! We kijken met vreugde terug naar de 4 gave dagen die we hier hebben gehad. Met als hoogtepunt natuurlijk ons huwelijk.

Met de rental car gaan we 17 dagen rondreizen. Te beginnen bij Hooverdam. Onderweg passeren we Lake Mead waar we de eerste natuurfoto's hebben gemaakt. Wat een rust en mooi uitzicht zeg! En wat een verschil met de drukte, hoge gebouwen en verlichting in Las Vegas.

Vanuit Hooverdam rijden we door met als eindbestemming van de dag Williams. Daar overnachten we en vanuit daar gaan we morgen naar de Grand Canyon.
De rit naar Williams duurt een kleine 4 uur. Onderweg hebben we zon, regen en sneeuw. Heel apart. Met de radio aan en wat geklets vliegt de tijd. 
Ons hotel Super 8 ligt aan Route 66. 
En het plaatsje Williams lijkt net een oud stadje uit een film. We eten een hapje en duiken vroeg ons bed in. Planning is morgen na het ontbijt om 7uur te vertrekken richting Grand Canyon.











1 opmerking:

  1. Heee globetrotters, de reis is begonnen, wat een toekomst muziek!
    Wat een mooie grote auto,
    prachtige foto's,

    xxx ons

    BeantwoordenVerwijderen